Massagedate

Full Body Tantra Massage voor dames, heren en koppels 

Ben jij op zoek naar een moment voor jezelf om even je dagelijkse sleur te doorbreken of om je stress te vergeten? Jezelf eens laten verwennen met een sensuele lichaamsmassage, met of zonder het masseren van de genitaliën. Alles wordt vooraf duidelijk besproken zodat het ritueel wordt uitgevoerd volledig naar uw verlangen, wensen en grenzen. Bij een boeking van een full body tantra massage hou ik steeds mijn boxershort aan en zal er geen intiem contact plaats vinden tussen klant en mezelf!  Ik ben de gever en jij de ontvanger. Heel het gebeuren draait om jouw.

BELANGRIJK: Dit is een sensuele beleving dus absoluut  GEEN seksuele beleving.


Beleef een authentieke inwijding in tantra mysteries door een sensuele massage.

Tantrische massage kan wonderen verrichten en u helpen om heel snel te transformeren en te ontspannen : zowel uw lichaam als uw geest.
Door middel van de massage kunt u een begeleide reis naar de diepten van je ziel ervaren, je blokkades zullen verdwijnen en je natuurlijke energie zal vrij en harmonieus stromen. 
De behandeling doet de seksuele energie ontwaken en zal door je hele lichaam voelbaar zijn. Uw gevoeligheid wakkert aan en je voelt u verjongd en vol nieuwe energie. 

Indien jij nog geen ervaring zou hebben met een gezelschapsheer kan dit een fijne en ontspannen eerste ervaring zijn zonder dat er verwachtingen van je worden gesteld. Zo krijg je ook de kans mij beter te leren kennen en te kijken of het klikt tussen ons beide.


Wat je kan verwachten?

  • We ontmoeten elkaar op een discrete locatie in een sfeervolle ruimte
  • Kennismakingsgesprek bij een drankje  (eerste 15 min)
  • Warme douche
  • Oosterse "zen"muziek
  • Warme olie
  • Volledige lichaamsmassage
  •  U terug tot deze wereld laten komen en na bespreking met elkaar (laatste 15 min) 

Bij deze date zal er nooit intiem contact plaatsvinden tussen de klant en mezelf !!!

 *** Een vierhandenmassage is ook mogelijk met één van mijn vrouwelijke collega's ***    

Voor meer informatie of vragen : contacteer mij vrijblijvend.