Veelgestelde vragen

Hoe ziet een date met jou er uit?


Onze ontmoeting zal plaatsvinden in een bar, restaurant, een hotelkamer, welnessruimte of bij jou thuis. We zullen eerst wat tijd spenderen aan het mekaar leren kennen, misschien tijdens een drankje of diner. Hierna kunnen we verder gaan met onze date zoals jij dat verkiest. Ik zal stijlvol gekleed zijn. Je kunt verzekerd zijn dat ik alles in het werk zal stellen om er voor u een onvergetelijke ervaring van te maken. Mijn grootste wens is namelijk dat we beiden een fantastische tijd zullen beleven.

Het is de eerste keer dat ik "zoiets" doe. Wat zal er gebeuren? Wat kan ik verwachten?


Wel, zo ongeveer wat je verwacht dat er zal gebeuren! ;-)
Het is voor mij onmogelijk van te voren in te schatten hoe een date zal verlopen daar iedere ontmoeting uniek is en elke vrouw andere verwachtingen heeft. 

Ik beloof je spannende momenten die je niet snel zal vergeten en waar je nadien met een fijn en warm gevoel kan op terug kijken.

Wanneer ben je beschikbaar voor een date?


Doordat ik ook nog andere verplichtingen heb, geef ik er de voorkeur aan dat je ruim op voorhand een e-mail stuurt voor een afspraak.

Kan ik je last-minute boeken?


Je kan altijd proberen, maar doordat ik een druk agenda heb, zal de kans op een ontmoeting groter zijn als je mij ruim van te voren boekt.

Wanneer en op welke manier kan ik jou betalen?


In tegenstelling tot mijn collega's betaal je mij pas op het einde van onze samenzijn. Betalingen dienen in cash voldaan te worden, neem de vergoeding alsjeblieft gepast mee. Op het einde van onze date geeft u mij een open omslag met de vergoeding in. Breng mij a.u.b. niet in de moeilijke positie dat ik er zelf moet achter vragen. 

Is mijn privacy echt gegarandeerd?


Ja! Zonder twijfel! Zowel de getrouwde vrouw als de leidinggevende zakenvrouw, maar ook vrouwen met een maatschappelijke functie maken gebruik van mijn gezelschap en behoren tot mijn selectieve klantengroep. Met mijn ervaring wordt uw privacy en identiteit 100% gerespecteerd en gewaarborgd. Uw discretie is mijn allereerste prioriteit.

Zijn de foto's echt van jou?


Ja, dat zijn ze. Deze foto's zijn allemaal in de afgelopen 2 jaar van mij gemaakt en ik doe mijn uiterste best om ze steeds up-to-date te houden.
What you see is what you get - and more!

Waarom zijn je foto's onherkenbaar gemaakt?


Mijn anonimiteit is voor de meeste dames die ik vergezel ontzettend belangrijk. Zeker bij mijn gezelschap op openbare plaatsen. Door mij anonimiteit weet niemand niet dat de dame in kwestie in het gezelschap is van een gigolo.

Wat met veilig vrijen?


Altijd! Indien u zich hier niet kan in vinden, ben ik niet de geschikte persoon voor u.

U hebt veel wisselende contacten, is dit wel veilig dan?


Niets gaat boven mijn eigen gezondheid en doe er alles aan om dit te waarborgen en op deze manier ook dat van mijn klanten. Als gigolo ben ik mij heel bewust van de eventuele risico's in tegenstelling tot veel andere mannen in het dagelijkse leven die het allemaal niet zo nauw nemen met veiligheid en voorzorgen. 

Zijn er bepaalde regels waar ik me aan dien te houden?


Ik verwacht ten allen tijde met respect behandeld te worden. Behandel mij zoals je jouw partner zou behandelen en je kan verzekerd zijn van een superieure service.

Kunnen wij als koppel ook een afspraak met je maken?


Ik ben voor alle duidelijkheid heteroseksueel. Maar als koppel kan je ook beroep doen op mijn gezelschap . Ik heb er geen probleem mee om met een andere man samen (zijn) vrouw te verwennen. Indien man bi-nieuwsgierig of biseksueel is gelieve dit op voorhand te vermelden zodat we duidelijke afspraken kunnen maken.

Kan ik u vergoeden in ruil voor seks?


Mijn diensten zijn geen aanbod voor prostitutie !!! Mijn vergoeding is voor mijn gezelschap en de tijd dat we samen doorbrengen. Al wat er tijdens ons samenzijn zal plaatsvinden, is een kwestie van de persoonlijke keuze tussen 2 instemmende volwassenen van wettelijke leeftijd.

Wat als ik onze afspraak wil annuleren?


Contacteer mij alsjeblieft zo spoedig mogelijk wanneer je verhinderd bent. Het kan gebeuren dat je planning anders loopt dan je gedacht had, maar dan kunnen we onze date naar een andere dag verplaatsen. Als je echter niets laat weten wanneer je verhinderd bent, kan ik helaas in de toekomst geen date meer plannen met jou.

Wat als ik te laat ga komen op onze afspraak?


Dit kan altijd gebeuren, maar breng mij dan meteen op de hoogte en stuur mij dan alsjeblieft een mailtje.

Mag ik jou een cadeau geven?


Dit wordt zeker niet verwacht, maar natuurlijk wel gewaardeerd. 

Waarom zou ik betalen voor seks? 


Een vraag die ik wel vaker te horen krijg, maar laat het duidelijk zijn dat je mij niet vergoed voor de seks. Alle dames die ik ontmoet kunnen makkelijk gratis seks krijgen. Weliswaar niet altijd zonder bepaalde risico's, complicaties achteraf, met uiterste geheimhouding of met een ervaren man zoals ik die uw verlangens of fantasieën waar kan maken zonder vragen te stellen. Ik kan je garanderen zodra je deze stap zet er veel mogelijkheden zijn om samen te genieten en te ontdekken in alle discretie.