Cuckolding

Uiteraard zal elk koppel een eigen invulling geven aan de manier waarop ze omgaan met cuckolding. Op de eerste plaats is dat sterk afhankelijk van voorkeuren en mogelijkheden. De keuze om een andere man te nemen kan dan wel gemaakt zijn, het vinden van een geschikte kandidaat is misschien nog wel een stuk lastiger. Als gigolo ben ik de geschikte kandidaat zonder jullie huwelijk of relatie in gevaar te brengen.

Betekenis van "cuckolding": het plegen van overspel

"Geen overspel"

Bij 'overspel' kan zowel de man als de vrouw de overspelige zijn, maar bij cuckolding is uitsluitend de vrouw de pleger. De cuckold is daarom per definitie een man. En toch is er een overduidelijk verschil tussen overspel en cuckolding.

Bij overspel hoort namelijk bedrog en stiekem doen. Maar bij cuckolding is er geen sprake van bedrog. De man accepteert het feit dat zijn vrouw er een seksuele relatie op nahoudt en hij haalt zijn seksuele opwinding uit de wetenschap dat zijn vrouw met een andere man seksueel actief is waarbij hij helemaal niet aanwezig is of enkel en alleen maar toekijkt. Het is voor een vrouw vaak moeilijk te geloven dat haar man oprecht wil dat zij seks heeft met een andere man. Het is nog veel moeilijker te geloven dat hij er van haar echt alles over wil horen. Meestal begint dit deel heel voorzichtig: de vrouw laat heel voorzichtig enkele details los. Ze zal echter zien dat haar man hiervan geniet en ze zal merken dat hoe explicieter zij is, hoe meer ze vertelt over haar plezier, hoe meer opgewonden hij wordt.

"Seksuele boost"

Een reden waarom een man zijn vrouw tot cuckolding wil aanzetten is dan ook vaak om haar een seksuele boost te geven ... verwend worden bv door een high class gigolo waarvan ze alle aandacht krijgt en ook zijn opwinding kan gewaarworden als zij zich uitkleedt, als zij hem aanraakt of als hij haar aanraakt. Vrouwen die merken dat ze seksueel aantrekkelijk zijn voor andere mannen krijgen een ego boost en gaan in hun eigen relatie thuis ook grotere seksuele verlangens hebben.

Maar de stap als vrouw kan heel erg groot zijn. De meeste vrouwen beginnen hiermee om het brandende verlangen van hun man te bevredigen. Wat voor sommige vrouwen ook wel een reden is, is dat zij voor hun huwelijk weinig seksuele ervaringen heeft gehad en nieuwsgierig is naar wat er zoal beleefd kan worden. Vaak is het een geleidelijk proces en meestal gevoed door haar man met voorzichtige fantasietjes, waardoor zij aan het idee went.

Om deel te nemen aan jullie cuckoldingfantasie, met de nadruk op "jullie" omdat het niet een verplichting mag zijn van de man die zijn vrouw handelingen wil laten ondergaan of uitvoeren die ze zelf niet wil, heb ik volgende voorwaarden :

- Ik ga enkel op deze aanvraag in als de vrouw zelf mij contacteert via het aanvraagformulier op mijn website.

- Een eerste afspraak/ontmoeting/kennismaking is steeds alleen met de vrouw. Ik wil zelf van haar vernemen en kunnen aanvoelen hoe zij tegenover het cuckoldingverlangen van haar man staat.  Deze eerste afspraak is dan ook meteen voor haar man zijn eerste onderwerping als cuck, zodat hij meteen zijn plaats kent in dit cuckoldverhaal en zijn verlangen naar dit soort van opwinding kan ervaren.