Mijn filosofie

Het belangrijkste is dat u zich comfortabel voelt bij mij... 

Onze hele ontmoeting draait immers om jou : jouw ontspanning, jouw genot, jouw beleving!!! Ik doe mijn uiterste best om er steeds opnieuw een onvergetelijke ervaring voor jou van te maken, om je lekker te laten herbronnen en ontspannen...

Wat ook de inhoud van onze ontmoeting is ... steeds krijg je mijn onverdeelde aandacht en genegenheid. Ik ben er voor jou! Uw gezelschap, gewoon iemand om mee te praten, iemand die naar u luistert omdat je het gevoel hebt dat het te lang geleden is dat iemand aandacht heeft besteed aan u of gewoon u het gevoel geeft dat jij ook speciaal bent.

Zo wil ik je even laten wegdromen zodat je al je dagelijkse stress, zorgen en beslommeringen even kan vergeten, terwijl je rustig kan genieten van hoe mooi het leven wel kan zijn.

Net zoals het het geval is bij een gewone eerste date neem ik ook graag de tijd om elkaar eerst wat beter te leren kennen bij een drankje en er zo een ontspannen en gezellige date van te maken zonder tijdsdruk. Daarom prefereer ik ook steeds bij een eerste ontmoeting een minimum van 3 uur!

Ben je op zoek naar een gezellige ontspannende ontmoeting bij u thuis of (wat mijn voorkeur heeft voor een eerste ontmoeting) in een mooie en gezellige privésauna waar we discreet samen lekker kunnen ontspannen door tal van mogelijkheden en zo elkaar beter kunnen leren kennen?

Ook een bezoek op uw hotelkamer behoort tot de mogelijkheden net als een uitgebreide dinnerdate of een volledige erotische lichaamsmassage.  

Zeker dus geen ordinaire toestanden, maar een date in een stijlvol kader met indien gewenst erotiek van de hoogste plank. Alles is volgens jouw wensen bespreekbaar en ik help je graag om je fantasieën en dromen te verwezelijken!

Verder ben ik wel erg selectief in de mensen die ik ontmoet, date enkel met vrouwen of koppels die uiterlijk verzorgd zijn en die net als ik hygiëne en respect erg belangrijk vinden. 

Mijn vergoeding is misschien hoger dan sommige andere collega's, maar in ruil daarvoor kunt u genieten van het discreet gezelschap van een man die mooi en charmant is, maar ook intelligent en kwaliteit boven kwantiteit verkiest.