50 tinten met Kevin

Voor vrouwen die voor hun extreme geheime verlangens een invulling zoeken en dit eventueel voor buiten hun relatie omdat hun partner deze niet kan begrijpen, verwezenlijken of wil te gemoed komen.

Soms weten vrouwen niet goed hoe aan hun partner uit te leggen waar hun gemis ligt, angst voor onbegrip speelt daar vaak in mee. Zeker wanneer het gaat over verlangens om gedomineerd te worden, een verlangen om van hun vrijheid ontnomen te worden (vastgebonden te worden), een verlangen om beveelt te worden en hard te worden aangepakt of een verlangen om in een bepaalde rol te stappen.

Maar blijkbaar is voor veel vrouwen het verlangen en de fantasie groter om door een vreemde ervaren dominante man gedomineerd te worden dan door eigen partner. Maakt de ervaring des te spannender en niemand hoeft ooit te weten te komen van hun extreme geheime verlangens. Voor de vrouwen die niet enkel willen fantaseren, maar ook willen ervaren, durven beleven en verlangen naar het machteloos genot.


 

Trefwoorden:

-  Assignments  

 Blindfolds  -  handcuffs  -  bondage  -  masks

-  Soft pain  -  spanking  -  hair pulling  -  breath play  -  nipple play

-  Master/slave  -  masturbation   -  vibrators  -  dildos  -  talking dirtyVoor meer informatie of vragen contacteer mij via e-mail.