Cuckolding: man contacteert gigolo voor zijn vrouw

Het is kwart over vijf als ik met mijn handen vol boodschappen thuis binnen gestrompeld kom. Ik vraag me af hoe het komt dat ik altijd voor slechts twee dingen de winkel binnen ga en met te veel thuis kom. Als ik alles in de kast aan het opbergen ben, zie ik plots het briefje op tafel liggen.

"Lieverd, tot over twee dagen. Ik kom morgenavond met de late vlucht. Ik weet dat je het niet leuk vindt dat ik opnieuw op zakenreis moest, maar om de pijn een beetje te verzachten heb ik voor een verrassing gezorgd. Vanavond om negen uur komt er iemand aan huis om je een zalige massage te geven zodat je ontspannen kan slapen gaan. Geniet er van schat, alles is geregeld. Het enige wat je moet doen is mij af en toe een fotootje door sturen zodat ik er een beetje mee kan van genieten. Dikke kus x "

Ik sta naar het papiertje te staren alsof er in het Chinees op geschreven staat.. Dit meent hij toch niet zeker? Een vreemde in mijn huis? Zou het een vrouw zijn? Dat zal toch wel... Met tien vragen tegelijk in mijn hoofd ruim ik verder op, maak me iets te eten klaar.. Ik heb al geprobeerd om hem te bellen maar hij neemt niet op. Om toch maar zeker te zijn, ga ik tegen acht uur me douchen. Wat doe je nu aan als iemand je komt masseren? Toch geen kamerjas..of wel? Of een training? Of iets deftiger...grr.. ik ben helemaal opgejaagd en besluit om gewoon een jeans met topje aan te doen.

Om iets voor negen gaat de deurbel.. hij of zij is in ieder geval mooi op tijd. Nerveus doe ik de deur open en kan de eerste minuut niets zeggen. Mijn beleefdheid doet me net op tijd zeggen: "kom binnen". Het is duidelijk een hij en wat voor ...stralende ogen, een gebruinde huid, sportief gebouwd..(mijn man weet wel wat hij kiest) Hij doorbreekt mijn stilte en gestaar en stelt zich voor. "Goedenavond, ik ben Kevin" en kust me spontaan op mijn wang. Ik excuseer me voor mijn onbeleefd gedrag maar hij wuift het weg.

We praten eerst wat samen in de zetel bij een drankje en dan vraagt hij of ik klaar ben voor de massage. Ik knik. Hij zet zijn massagetafel uit, legt alles klaar en neemt me bij de hand en helpt me op de tafel. Hij vraagt of het ok is dat hij mijn bh uit doet. Ik knik.

Dan legt hij zijn handen op mijn rug en begint langzaam met me te masseren. Zijn handen in combinatie met de olie voelen zalig aan op mijn huid en al snel voel ik alle spanning uit me weg glijden. Mijn hele lichaam ontspant onder zijn handen.. wat een zaligheid. Als ik heel even mijn ogen open doe, zie ik mijn gsm liggen en denk aan de foto's die ik moest doorsturen. Hoe moet ik dat nu weer uit leggen. Hij moet mijn blik gevolgd hebben.."tijd voor een eerste foto?", vraagt hij en knipoogt even. Ik had het kunnen weten dat mijn man niets aan het toeval zou overlaten. Ik maak een foto waarbij zijn handen op mijn rug rusten. Eén hand in het midden en één hand op mijn onderrug. Het lijkt alsof die hand op mijn onderrug warmer aanvoelt en ik schaam me als er een trilling door mijn lichaam trekt. Zijn handen masseren ondertussen zalig verder en ik geniet. Veel te snel gaat de tijd voorbij. Tot ik plots zijn adem voel bij mijn oor, de spanning in mijn lichaam voel toenemen en hij fluistert dat ik me mag omdraaien. Ik betrap me erop dat ik kort een teleurstelling voel en aarzel dan even omdat ik enkel nog mijn slipje aan heb, maar draai me toch om. Mijn tegenstrijdige gedachten verbazen me. Hij legt zijn handen op mijn schouders en komt achter mijn hoofd staan om van daaruit zijn massage verder te zetten. Onze gedachten lopen gelijk want net op het moment dat ik denk dat het misschien tijd is voor een volgende foto, reikt hij me mijn gsm aan. De volgende foto is er eentje waarop je mijn borsten ziet en zijn handen die er net boven rusten, waarbij de toppen van zijn vingers mijn borsten raken. Ik zend de foto door, leg mijn gsm naast me en sluit mijn ogen terug. Ik voel hoe zijn handen eerst rond mijn borsten heen bewegen, over mijn buik, terug naar boven om geleidelijk aan meer en meer mijn borsten mee te nemen in zijn massage. Alles voelt natuurlijk aan en gericht op mijn ontspanning. Ik geniet ten volle en ben volledig op mijn gemak. Dan glijdt hij verder naar mijn benen..ik wist nooit eerder dat mijn kuiten zo een gevoelige erogene zone waren en telkens als hij richting mijn dijen gaat, hou ik mijn adem in. Zijn vingers reiken rakelings langs de rand van mijn slipje. Tijd voor een nieuwe foto met zijn handen daar. Langs de ene kant verlang ik er stiekem naar om zijn handen verder te voelen en baal ik dat ik mijn slipje nog aan heb, maar ik weet niet goed hoe mijn man hierop zou reageren dus hou mijn verlangen voor mezelf. Plots voel ik hoe de handdoeken over me gelegd worden en hij me over de handdoeken heen streelt over mijn lichaam. Een super zalig einde van de massage. Hij geeft me een teder kusje op mijn lippen en vraagt of ik genoten heb. "Ten volle", is mijn antwoord.

Als hij weg is, stuur ik nog snel een sms'je naar mijn man. " Dank je wel schat voor de ontspanning die je me gegund hebt, het was zalig." Met nog een fotootje van mijn glimlach erbij. Dan kruip ik in mijn bed en val bijna onmiddellijk in slaap.

De volgende morgen ben ik nog steeds in ontspannen modus en ook op mijn werk gaat dit niet ongemerkt voorbij. Ik heb nog een laatavondvergadering en kruip die avond op tijd in bed. Mijn man liet me net nog weten dat ik best al ga slapen want dat hij vertraging heeft.

Ik heb geen flauw idee van tijd als ik plots handen op mijn borsten voel, een vertrouwde stem die me fluistert dat hij zo opgewonden werd van de foto's met de handen van een andere man op mijn lichaam en hoe lang hij eigenlijk al een diep verlangen heeft en de fantasie om mij geneukt te zien worden door een andere man.. Ik draai me naar hem en kijk hem verbaast aan, maar ondertussen voel ik ook al hoe opgewonden hij is nadat hij mij dit verteld heeft en die ochtend word ik opnieuw wakker met een stralende glimlach.

De weken zijn voorbij gevlogen en we hebben het nog vaak gehad samen over Kevin en de zalige massage. Het was dan ook een bewuste keuze van hem om een high class gigolo te contacteren die professioneel te werk gaat en waarvan enkel van zijn diensten gebruik kunnen gemaakt worden tegen betaling. Hij wil absoluut ons huwelijk niet op het spel zetten door een vriend, kennis of andere man bij zijn fantasie te betrekken waarvan hij niet zou weten waar het zou eindigen en eventueel gevoelens zouden aan te pas komen.

Mijn man is sinds gisteren terug op zakenreis en nu voor 4 dagen. Deze keer geen briefje op de keukentafel, dus zit ik rustig in de zetel met een glaasje wijn en een goed boek. Ondertussen heb ik ook al vaak nagedacht over mijn man zijn fantasie. Ik zou er dan ook alles aan doen om mijn man gelukkig te zien en te houden. Daarom besluit ik deze keer zelf initiatief te nemen door terug Kevin te contacteren en nu ik mijn man eens te verrassen door een kant van mezelf te laten zien die hij nooit zou verwachten.

Dan een sms'je.. "ik ben er".. De spanning neemt onmiddellijk toe. Ik loop naar de voordeur en doe open nog voor hij op de bel heeft kunnen drukken. Daar staat hij weer even adembenemend als de vorige keer. "Hoi Kevin, kom binnen".

We zetten ons opnieuw in de zetel en babbelen wat. Ik schenk hem ook een glaasje wijn in en op het moment dat ik het aan hem geef, raakt hij mijn hand aan, zet het glas terug op de tafel en zijn hand in mijn nek. Hij trekt me zachtjes tegen hem aan en kust me. Mijn lippen wijken uiteen en ik kus hem terug. Het wordt een intense en felle kus. Ik voel hoe zijn hand naar beneden glijdt, onder mijn blouse in, op zoek naar mijn tepels die al tegen de stof van mijn bh priemen. Op dat moment neem ik mijn gsm en trek een foto, terwijl hij me in mijn hals kust. Ik duw op verzend en ben benieuwd naar de reactie van mijn man, die van niets weet deze keer. Nog geen 2 minuten later hoor ik de "ping" als teken dat ik een berichtje terug heb, maar ik reageer niet. Ik zou ook niet kunnen want Kevin heeft ondertussen mijn aandacht helemaal voor zich door mijn blouse los te knopen en mijn borsten uit mijn bh te halen. Zijn lippen sluiten zich om mijn tepel heen en zijn tong glijdt erover. Hij zuigt en knabbelt eraan, bijt lichtjes met zijn tanden en trekt aan mijn tepel. Dan richt hij zijn aandacht op mijn andere borst. Ik kreun en laat mijn hoofd achterover vallen en strijk met mijn handen door zijn haar. Op dat moment neem ik een tweede foto en stuur deze opnieuw door. "ping, ping", klinkt het maar ik reageer opnieuw niet..integendeel ik zit het toestel op stil.

Ik hef met mijn handen Kevin zijn hoofd omhoog om hem opnieuw te kussen en laat ondertussen mijn handen naar beneden glijden, maak zijn broeksriem los en ga met mijn hand in zijn boxer. Hij is netjes geschoren, daar hou ik van en ik haal zijn pik uit zijn broek te voorschijn. Ik laat me langzaam zakken tot mijn hoofd ter hoogte van zijn dijen is en lik dan langzaam langs zijn ballen naar omhoog en begin hem te pijpen. Ik kijk omhoog en zie Kevin zijn blik...tijd voor een nieuwe foto. Ik ben nu helemaal op gang en binnen de kortste keren zijn we volledig naakt. Terwijl ik mijn tong over zijn pik laat glijden en hem in mijn mond neem, voel ik hou zijn hand mijn warmste plekje opzoekt. Ik ben al goed nat en kreun even als ik voel hoe hij mij begint te vingeren in mijn kutje. In reactie begin ik hem steviger te pijpen tot hij me plots omhoog trekt. Als hij vraagt of hij me mag neuken, zeg ik zeker niet nee. Dit is ten slotte wat mijn man wou en ik nu ook. De temperatuur begint op te lopen in de kamer en er worden nog een paar foto's verzonden die avond. Na twee heerlijke, stomende uren neem ik afscheid van Kevin maar ik weet dat het slechts een voorlopig afscheid is.. De laatste foto die ik die avond zend, is er eentje van mij naakt in de zetel.. . Nippend aan mijn glas wijn, lees ik de berichtjes die mijn man me stuurde die avond. Hij vindt de hele situatie opwindend en geeft aan dat hij er best bij had willen zijn.... Net voor ik ga slapen krijg ik nog een berichtje binnen met een foto van zijn erectie en ik val opnieuw glimlachend in slaap. De volgende keren dat mijn man op zakenreis moet, zijn spannende momenten waar we beiden naar uitkijken, ik genietend van Kevin en hij van de filmpjes en foto's die we dan doorsturen. Steeds ging ik een stap verder in mijn man zijn fantasie en maakte mij ook steeds geiler. Zo belde ik mijn man op toen Kevin mij begon te neuken en legde ik mijn gsm met luidspreker aan naast ons heen. Zo kon hij horen hoe Kevin mij neukte en ikzelf kreunde van genot. Moet toegeven ik heb hem niet gespaard en hem gegeven wat hij wou. Ik voelde na elke keer dat ik steeds meer de macht kreeg in zijn fantasie en ja dit gaf mij ook een special gevoel.

Een paar maanden later komt mijn man thuis binnen met een fles gekoelde champagne in zijn handen. Hij loopt naar de kast, haalt er twee glazen uit en schenkt ze in. In kijk hem vragend aan, maar hij zegt niets. Hij reikt me een glas aan, kijkt me in de ogen en zegt: "Op mijn promotie". Ik slaak een kreetje van verbazing en blijdschap. We hadden het hier al over gehad en wisten dat hij een kans maakte maar er was een sterke tegenkandidaat. Hij neemt me vast, trekt me naar hem toe en kust me in de hals. Dan fluistert hij in mijn oor "en om dat te vieren, heb ik Kevin vanavond geboekt." Ik kijk hem verbijsterd aan.."Moet je nu al op reis?". Hij begint te lachen en schudt nee en dan dringt het pas tot me door wat hij bedoelt. Ik begin te stamelen en trek me los om hem goed te kunnen aankijken. Dit is wel nog iets heel anders dan foto's en filmpjes door te sturen of via de telefoon mee te luisteren. " Wil je dat niet?", vraagt hij verbaasd. Ik moet voor mezelf eerlijk toegeven dat ik het idee alleen al heel opwindend vind en geef toe maar wel op mijn voorwaarden. Enkel al dat ik de regels van zijn fantasie oplegde vond hij al opwind.

Ruim anderhalf uur nadat we geklonken hebben op de benoeming van mijn echtgenoot staat Kevin aan de deur. Hij is verbaasd dat ik open doe, hij had duidelijk mijn man verwacht. Ik laat hem binnen komen en hij weet ondertussen de weg naar de living gemakkelijk te vinden. Opnieuw kijkt hij zoekend rond. Ik moet even lachen en roep: "Schatje, zeg eens goedendag.." Van boven klinkt de stem van mijn man: " Goedenavond Kevin". Kevin zijn blik is geld waard..ik leg hem uit dat deze avond enkel onder mijn voorwaarden kon. Hij werpt nog eens een blik in de richting van onze slaapkamer maar ik geef hem niet lang tijd om erover na te denken. "Wil je me uitkleden?", vraag ik hem en zorg dat mijn stem iets luider klinkt dan normaal. Kevin heft mijn haren omhoog, en trekt de rits van mijn jurk naar beneden. Mijn jurk valt op de grond en Kevins stem klinkt door de woonkamer "oh ondeugend vandaag he...geen lingerie aan". Hij heeft door wat de bedoeling is en maakt zijn stem ook iets luider. Vanuit de kamer horen we een zacht gekreun van frustratie. "Ik ga je borsten en tepels bewerken tot je kreunt om meer en je smeekt dat ik je hard neuk". Ik laat kleine luide kreetjes als zijn vingers over mijn clitje bewegen, tussen mijn lipjes door glijden en langzaam naar binnen gaan. Plagend en verleidelijk in en uit. Eerst één vinger en dan twee. "Zeg wat je wilt," fluistert hij. "Zeg het". Ondertussen mijn tepel tussen zijn vingers draaiend en met zijn andere hand me verder vingerend. "Neuk me Kevin, ik wil dat je me hard en stevig neukt!" Opnieuw klinkt vanuit de slaapkamer een gekreun. Ik neem Kevin bij de hand en leid hem naar boven. In de slaapkamer aangekomen word ik helemaal gek bij de aanblik van mijn echtgenoot, naakt, vastgebonden op een stoel en met een gigantische erectie. Ik ga voor hem staan en laat me betasten door Kevin, en kronkel mijn lichaam tegen dat van Kevin aan omdat ik weet dat mijn man dat geil vindt. Dan buk ik me en begin mijn man langzaam te pijpen. Terwijl ik daarmee bezig ben, voel ik hoe Kevin achter me komt staan, mijn benen lichtjes spreidt en me heel rustig aan begint te neuken. Zich telkens opnieuw uit me terug trekkend om dan beetje bij beetje steviger in me te stoten. Ik voel me enorm geil nu ik langs twee kanten tegelijk gevuld ben. Ik kom recht en we gaan richting bed, terwijl mijn man vastgebonden blijft op de stoel. Kevin legt me op mijn rug neer en duwt zich volle kracht bij me naar binnen. Hij neukt me hard en stevig tot zowel hij als ik kreunend klaarkomen.

Nog nagenietend van de ervaring begeleid ik iets later Kevin naar de deur en bedank hem voor de geile avond. Ik doe beneden alle lichten uit en ga naar de slaapkamer. Daar zit mijn man nog steeds met een ongelooflijke erectie. Op mijn vraag of hij ervan genoten heeft, werpt hij een blik op zijn recht opstaande pik en die zegt inderdaad genoeg. Ik ga voor hem staan, spreid mijn benen over zijn schoot heen en laat me langzaam op zijn pik zakken. Ik wacht even rustig en begin hem dan te berijden. Lang duurt het niet of ik voel hoe hij in mij explodeert. We kussen intens en ik maak hem los.

En sindsdien loop ik vaker met die glimlach op mijn gezicht rond, zelfs als mijn man op zakenreis vertrekt..