Zon, zee en een gigolo

"De krant a.u.b.", vraag ik aan de man in het krantenwinkeltje. Hij is al jaren een goede vriend van me, nog van voor ik mijn echtgenoot leerde kennen en hij weet dat het thuis niet altijd zo schitterend verloopt. "Je ziet er moe uit," zegt hij. Ik bedank hem voor het complimentje, maar hij kijkt door me uit. "Wordt het niet tijd om eens aan jezelf te denken, lieverd? Je cijfert jezelf voortdurend weg." "Ja, ja, ik weet het" mompel ik, "maar ik moet er nu vandoor, anders kom ik te laat op het werk". Hij schudt zijn hoofd als ik de winkel uitloop maar de rest van de dag blijft dat zinnetje door mijn hoofd spoken.

"Alle passagiers voor vlucht JAF7936 met bestemming Lanzarotte, gelieve zich te begeven naar gate 53." Ik kom op tijd aan op mijn vlucht en ga aan boord. Vliegen is nooit mijn favoriete ding geweest en dat moet op mijn gezicht te lezen staan. Een vriendelijke steward vraagt me of alles ok is en helpt me met mijn handbagage..Het kriebelt even als hij me onverwacht aanraakt en ik roep mezelf tot de orde dat ik me niet moet aanstellen, ik ben minstens 10 jaar ouder. Toch begin ik te blozen als hij me een knipoog geeft..Gedurende de hele vlucht krijg ik extra aandacht van hem...Stephen staat er op zijn naamplaatje. Tegen dat de landing wordt ingezet heb ik een praatje met hem gemaakt en heeft hij mij zijn kaartje gegeven, hij is de komende drie dagen in Lanzarotte.

Verdwaasd nog stap ik uit het vliegtuig, en neem de taxi naar mijn hotel. Ik ben niet van plan hem te bellen want ik heb andere plannen deze vijfdaagse vakantie.

Het is nacht als ik in het hotel aankom en ik ben blij dat ik mijn bed in kan. De volgende morgen aan het ontbijt krijg ik een berichtje op mijn gsm. Mijn vlucht landt om vijf uur pm., ik ben rond zeven uur in je hotel. Kan je mij je kamernummer geven? Nu ik dit lees, kriebelt het in mijn buik en ik moet mijn kopje koffie neer zetten omdat mijn handen trillen.. Het wordt realiteit... Sinds die morgen in de krantenwinkel heb ik er vaak over gedacht om uiteindelijk te beseffen dat hij gelijk had. Tijd om aan mezelf te denken. Alleen weet ik niet of hij dit bedoelde want tijdens het zoeken naar een bestemming bedacht ik plots dat ik niet vijf hele dagen alleen wou zijn.

Toen ik op Kevin zijn site het filmpje zag, werd het me ineens duidelijk..tijd om mezelf eens degelijk te verwennen. Ik nam contact met hem op en vroeg hem of hij een driedaagse trip naar Lanzarotte zag zitten. We mailden op en af en maakten concrete afspraken. En nu staat hij hier straks.. wat gaat dat geven. Ik weet hoe een nacht met hem is, en een massage, maar drie dagen...

Plots staat er iemand langs me van het personeel en maakt me duidelijk dat het ontbijt is afgelopen..ik was lang in gedachten verzonken en mijn koffie is ondertussen koud. Ik sta op en ga een paar uurtjes in de zon liggen...wel voorzichtig want ik wil niet het risico lopen dat ik verbrand en straks geen aanrakingen kan verdragen.

Om vijf uur hou ik het niet meer en ga naar mijn kamer om me om te kleden..een uitgebreide douche, een kleedje en dan op mijn terras. Plots een nieuw berichtje: zit in de taxi, klaar voor je vakantie? Ik wel.. Die man weet hoe hij me moet opwarmen nog voor hij er is..

De tijd lijkt voorbij te kruipen..tot plots een klop op mijn deur. De zenuwen gieren door me uit. Ik loop naar mijn deur en doe open en daar staat hij dan met zijn valies aan de hand, wit hemd, grijze jeansbroek, stralende lach. "Kom binnen", stamel ik en hij lacht om mijn zenuwachtigheid. Hij komt de kamer binnen, legt zijn hand op mijn wang en vraagt :"toch geen zenuwen?" Dan brengt hij zijn mond naar mijn lippen en kust me.. Ik beantwoord zijn kus en hij trekt me dicht tegen zich aan..een zalige hevige kus volgt waarbij ik zijn tong mijn mond voel verkennen..Als hij zich van me los maakt, merkt hij even de teleurstelling op en maakt me duidelijk dat we nog drie dagen hebben. We gaan op het balkon zitten, drinken een glas cava en praten over wat we gaan doen.

's Avonds aan het diner heb ik niet zoveel honger. Ik zie de blikken rond ons en ik glunder. Hij is niet van mij, alleen even voor deze drie dagen maar dat hoeven die anderen niet te weten. We praten wat en besluiten om nog iets te drinken op de kamer. Nadat we naar de zonsondergang gekeken hebben, stelt hij voor om me een massage te geven. Ik ben blij dat ik niet te lang in de zon heb gelegen en nestel me op het bed. De olie glijdt door zijn handen over mijn rug, mijn schouders, mijn benen en mijn billen. Af en toe fluistert hij in mijn oor of ik geniet..Een duidelijk overbodige vraag. Hoezeer ik ook geniet van zijn handen op mijn rug, toch ben ik blij als ik me mag omdraaien, wetende dat nu mijn borsten aan bod zullen komen. Terwijl zijn handen rond mijn borsten glijden, ze vervolgens masseren om dan mijn tepels tussen zijn vingers te draaien, kust hij me in mijn hals en volgt de lijn tot mijn lippen. We zoenen en ik voel hoe zijn handen over mijn heupen naar het gevoelige plekje tussen mijn benen glijden. Als hij zachtjes zijn vinger tussen mijn lipjes naar binnen duwt, ontsnapt er me een kreun. Ik voel met mijn hand hoe ook hij hard geworden is en kom recht om hem in mijn mond te nemen. Op de achtergrond hoor ik hoe de golven over het strand rollen en er een zacht briesje door de palmbomen waait. Dit is een goed begin van de drie dagen schiet er door mijn hoofd..

"Dag mevrouw, een fijne vakantie gehad?" Ik kijk op en zie de vriendelijke glimlach van de steward. Stephen was het. Ik knik bevestigend en denk bij mezelf "je moest eens weten". Kevin is twee dagen eerder naar huis teruggekeerd. Mijn batterijen zijn helemaal opgeladen.

"Je hebt me niet gebeld," hoor ik Stephen enigszins teleurgesteld zeggen. Ik kijk hem verbaasd aan.."Had je dat dan echt graag gehad?" vraag ik hem. Hij kijkt me aan, knipoogt en lacht naar me. "Natuurlijk. Maar als je mijn kaartje hebt, kan je het nog goed maken", grijnst hij. Ik haal het kaartje uit mijn tas en laat het hem zien. "Ik ben regelmatig een paar dagen thuis, tussen de vluchten in." Ik beloof hem te bellen.

Op dat moment krijg ik een berichtje binnen op mijn gsm: "Veilige terugreis, ik vond het een fijne tijd op Lanzarotte. Liefs Kevin x". Hoe lief en attent. En even droom ik weer weg.

"U moet nu wel uw gsm op vliegmodus zetten", zegt Stephen. Ik kom terug in de realiteit, zet mijn mobieltje uit, kijk Stephen aan en denk bij mezelf.."wie weet"..