Tussen mijn meetings door ontmoet ik een gigolo

Donderdagmorgen, kwart over acht. Ik kom net aan op de vergaderlocatie in Brugge. Dit is de derde opeenvolgende dag van meetings met allerlei firma's. Vaak ben ik één van de weinige vrouwen die mee rond de vergadertafel zitten en daar hebben sommige mannen het nog steeds moeilijk mee. Maar ik kan mijn vrouwtje wel staan, daar niet van. Ook nu weer enkel mannen. Een aantal van hen heb ik al op eerdere meetings ontmoet, sommigen nog niet. De vermoeidheid van dagen onderhandelen begint toe te slaan en ik voel de verkramping in mijn nek en schouders.

Na deze meeting is er de zakenlunch en dan rij ik door naar mijn hotel in Antwerpen, waar ik morgenmiddag de laatste vergadering van de reeks heb. Op de duur zijn de diners op hotel met gasten of alleen geen pretje meer. Ik hoop dat het vanavond anders zal zijn. Omdat ik wist dat ik aan wat ontspanning toe zou zijn en niet in mijn eentje aan een tafel wou zitten, heb ik hem gecontacteerd. Omdat ik toch wel zeker moet kunnen zijn van enige discretie in mijn positie, stond zijn site me meteen aan. Er straalde kwaliteit van uit en dat is voor mij belangrijk. Dit is de eerste keer dat ik dit doe. Ondanks mijn voorkomen als keiharde zakenvrouw, schuilt hieronder een vrouw die nood heeft aan aandacht en niet zo hard is buiten het zaken doen. Mijn gedachten dwalen even af naar hoe het zal zijn..

Ik zit in de bar van het restaurant als er een knappe jongeman binnengewandeld komt. Een warme uitstraling, in kostuum, netjes en met fel blauwe ogen. "Laat hem dat maar zijn", flitst het door mijn hoofd. Hij kijkt even rond, dan verschijnt er een glimlach en komt hij naar me toe gelopen. Hoe weet hij dat ik het ben? Maar dan bedenk ik dat ik een foto van mezelf had doorgemaild, waardoor hij me kan herkennen. Ik sta op, een beetje onwennig en niet wetend hoe ik hem moet begroeten. Daarvoor moet je nu al zoveel meetings achter de rug hebben om hier nu staan te twijfelen..

Gelukkig maakt hij het me gemakkelijk, een spontane zoen op mijn wang en de vraag of alles ok is. Ik bevestig en zeg dat ik blij ben dat hij er is. We drinken nog een aperitiefje en gaan dan aan tafel. Er wordt over van alles en nog wat gepraat en ik ben blij dat ik me even kan ontspannen. Hij is niet alleen verschrikkelijk knap om te zien, maar ook nog leuk om mee te praten. De tijd vliegt om en voor ik het besef zijn we aan het dessert en een tas koffie toe. Plots bekruipt me het gevoel dat ik nog niet wil dat de avond hier eindigt en heel voorzichtig vraag ik of hij nog tijd heeft. "Deze avond is voor jou," antwoordt hij. De rilling loopt me over de rug en ik vraag hem of hij mee naar mijn kamer wilt. "Graag".

We staan op en wandelen het restaurant uit, ik voel de warmte van zijn hand op mijn onderrug en glimlach. Met opzet aarzel ik even aan de deur zodat ik zijn hand nog wat langer kan voelen..Alsof hij mijn gedachten kan lezen, komt hij dichter bij staan en fluistert "ik laat je niet los hoor..". Ik kleur rood, gelukkig kan ik tijdens onderhandelingen mijn mimiek beter onder controle houden.

Ik loop hem voor naar mijn kamer, hij neemt de sleutel uit mijn handen en opent de deur voor me. Een echte gentleman. "Je ziet er gespannen uit," zegt hij. Snel leg ik hem uit dat dit komt door de vele meetings en het gespannen zitten en dat dat op mijn spieren werkt. Op zijn vraag, wat ik dan normaal doe om te ontspannen is mijn antwoord een lekker warm bad nemen. "Heb je daar nu ook zin in? " "Alleen als je meekomt," flats ik eruit. Hij loopt de badkamer in en ik hoor hoe een kraan begint te lopen. Iets later komt de geur van badlotion me tegemoet. Ik glimlach en kijk hem aan. Hij komt naar me toe gelopen, legt zijn handen op mijn rug en begint me te strelen. Niet veel later zijn we aan het zoenen en verdwijnen mijn kledingstukken één voor één op de grond.. Hij neemt me bij de hand en leidt me de badkamer is en helpt me in het bad te stappen. Zelf komt hij ook in bad gestapt en gaat achter me zitten. Zijn benen gespreid, zodat ik er tussen in kan zitten. Ik voel zijn handen zachtjes in mijn nek masseren, langs mijn schouders. Een zucht van genot ontsnapt me en ik laat me iets meer onderuit zakken. Dan voel ik zijn warme adem aan mijn oor, zijn tong in mijn hals en zijn handen die onder het water naar mijn borsten toe glijden. Ik sluit mijn ogen en geniet.. Als zijn handen nog meer onder water verdwijnen naar beneden toe, kantel ik mijn hoofd naar hem toe zodat onze lippen elkaar vinden. Het minste wat je kan zeggen is dat hij heel "handig" is en weet hoe een vrouw te beroeren. Iets later neemt hij de zeep en wrijft me helemaal in. Ik doe hetzelfde bij hem.. We slaan niets over. Als het water begint af te koelen, stapt hij uit het bad, neemt een grote badhanddoek en droogt me af. Nog nooit werd ik zo in de watten gelegd en ik geniet met volle teugen. We stappen terug de slaapkamer in en leggen ons op het bed..."Heb je nog wat tijd?" Dit is de tweede keer vanavond dat ik de vraag stel...Als antwoord krijg ik deze keer een zachte, intense kus en ik weet voldoende...

"Mevrouw, wat denkt u van deze regeling?" Ik schrik even op, dit is me nog nooit gebeurd. Mijn gedachten zijn met me op de loop gegaan. " Als iedereen zich hierin kan vinden, lijkt me dat prima". Dan kunnen we hier afsluiten. Ik ben blij dat de vergadering ten einde is en begeef me naar de taxi om naar mijn hotel in Antwerpen te gaan.

Donderdagavond half acht. Ik zit in de bar van het restaurant als er een knappe jongeman binnengewandeld komt.....................