Mijn overnachting met een gigolo in een privé wellness chalet

That's me in the corner, that's me in the spotligt, losing my religion. Trying to keep up you and i don't know ...nanananana... that was just a dream..."

Ik zit in de auto het ene liedje na het andere mee te brullen "i can't get no satisfaction..i can get no.." Af en toe waarschijnlijk met de verkeerde tekst maar dat interesseert me geen fluit.

Op weg naar een bbq van kennissen waar ik niet echt onderuit kon, en omdat ik wist dat ik iets zou willen drinken om de namiddag door te krijgen, heb ik de chalet van mijn nicht kunnen reserveren voor het weekend.

Op de tonen van "daar gaat ze " rij ik de oprit op. Aan de andere auto's te zien, ben ik één van de laatsten. Bij het binnengaan neem ik onmiddellijk één van de aperitieven en sluit me aan bij een groepje dat staat te praten over hun laatste vakantie en de kinderen. Ik neem niet echt deel aan het gesprek en kijk ondertussen onopvallend rond. Velen van hen zijn nog niet op de hoogte van het feit dat ik ondertussen gescheiden ben, en ik ben ook niet van plan om het hen nu te vertellen.

Bij het eten neem ik me een glaasje wijn en geraak dan toch in een gesprek met een vrouw die er ook alleen blijkt te zijn. Plots licht mijn gsm op , die ik op de tafel voor me had liggen. Ik heb een berichtje "ik kijk uit naar de avond, zie je over 2 uurtjes." De vrouw langs me begint te lache: "of je moet overschakelen op frisdrank of je hebt een leuk berichtje binnengehad maar je wangen zien plots wel heel rood." Ik voel me betrapt en omdat ik de vrouw toch niet ken en nooit meer zal tegenkomen fluister ik haar mijn geheim toe. "Dit berichtje is van een gigolo die ik voor vanavond heb ingehuurd omdat ik niet alleen wou zijn vannacht." De vrouw kijkt me verbaasd aan en weet duidelijk niet of ik aan het grappen ben of niet. Ik glimlach naar haar en zeg dat ik er vandoor moet, voor ze me nog iets kan vragen.

Terug in de auto zet ik de gps aan en het lijkt een goede dag te zijn om radio te luisteren want binnen de 2 minuten ben ik opnieuw uit volle borst aan het meezingen. "dit is een nacht die je normaal alleen in films ziet..." en ik ken de tekst helemaal deze keer. Terwijl ik meebrul voel ik de kriebels in mijn buik komen. Ben benieuwd of mijn nacht ook zo zal zijn.

Eens in de chalet ga ik me douchen, omkleden en heb ik nog net tijd om de kaarsjes aan te steken en mijn schoenen aan te doen. Dan gaat de bel bijna gelijktijdig met mijn gsm.. "ik ben er bijna". Ha, duidelijk beetje vertraging op het internet hier.

Met een kloppend hart open ik de deur en hij staat voor me met een stralende glimlach "Hoi Tine, klaar voor een fijne avond?" Ik voel me alweer blozen en ben blij dat hij me zoent voor ik kan antwoorden. Op mijn vraag of hij wat wilt drinken, knikt hij. Ik loop naar de tafel waar de fles en glazen klaar staan. Plots voel ik hem achter mij. Hij schuift mijn haren uit mijn hals en zijn lippen drukken een zoen in mijn nek. Ik huiver als zijn vingertoppen over mijn schouders en armen strelen. Wat een zalig gevoel. Hij draait me rond in zijn armen en zijn mond vindt een weg van mijn halsstreek naar mijn gezicht tot ik zijn warme adem op mijn lippen voel. Een intense zoen.

Hij maakt zich van me los, waardoor ik terug naar adem kan happen, en neemt een glas en geeft het me. De koude van de champagne heeft een blussend effect op de hitte in mijn mond.

We zetten ons samen in de loungezetel in de tuin en genieten van de zwoele avondlucht en ik van zijn arm om me heen, zijn stem...zijn aanwezig zijn. Opnieuw kriebelt het alsof er duizend mieren onder mijn huid kruipen. Ik kruip wat dichter tegen hem aan. Zet onze glazen op tafel en begin hem te zoenen. Een verbaasde maar aangename blik neem ik waar in zijn ogen voor ik de mijne sluit. Vraag me niet juist hoe of in welke volgorde maar niet veel later liggen onze kleren op de grond en zijn we op weg naar de jacuzzi.

Daar genieten we van de ondergaande zon en het duurt niet lang of het wordt opnieuw zeer warm. Zijn handen lijken overal te zijn, dan zacht strelend, dan mijn borsten masserend om vervolgens verder naar beneden te glijden. Ik kronkel onder zijn vaardige vingers en geniet ten volle van wat hij me biedt, maar ook van wat ik hem kan bieden. Hem zien genieten, geeft ook mij een gevoel van zelfzekerheid en bevrediging. Dit mag hier nog niet eindigen en ik ben blij dat we nog een hele nacht voor ons hebben.

"i have a bad desire whoho..i can take you higher..i have a bad desire" Langs mij wordt er getoeterd. Ik kijk op en zie twee jonge mannen lachen en hun duim omhoog steken. Blijkbaar stonden mijn autovensters nog open. Ik geef hen hetzelde teken terug en als het licht op groen springt ben ik al mee aan het zingen met het volgende liedje "nothing compares 2U"