Op het juiste ritme met een gigolo

De muziek speelt door mijn oortjes, zweetdruppels parelen op mijn voorhoofd. Mijn voeten volgen het ritme op de loopband. Er is bijna niemand meer in de fitnessruimte. Mijn benen voelen zwaar aan, maar toch wil ik niet opgeven. Mijn gedachten gaan terug naar het vorige weekend.

De ochtend van de date kreeg ik een bericht met het adres waar ik moest zijn. Ik kende het totaal niet en wist niet waar ik me aan kon verwachten, maar dit was dan ook waar ik voor gekozen had. Een date met zoveel mogelijk verrassingen in, waarbij hij alles zou regelen.

Vol nieuwsgierigheid stopte ik op de afspraak. Op de hoek van de straat was ik een groot hotel voorbij gereden. Ik was al blij dat ik mijn kleedje had aangedaan en mijn schoentjes met hoge hak. Plots zag ik zijn auto staan en hij knipperde met zijn lichten. Ik wandelde er naar toe en voelde hoe mijn onderbuik zich samentrok toen hij uitstapte. Ik kreeg een luchtige zoen en de boodschap dat hij me ging blinddoeken. Voorzichtig duwde hij me de auto in en we reden weg. Na een tien minuten rijden, voelde ik de auto stoppen en een deur open en toe slaan. Iets later werd mijn deur opengedaan en mocht mijn blinddoek af. De plek waar we waren zag er perfect uit, hij leidde me de deur binnen van onze chalet. Veel tijd om rond te kijken had ik niet, want de deur was nog maar net dicht achter ons of hij duwde me tegen de muur, greep mijn armen vast, bracht ze boven mijn hoofd en begonnen me te zoenen. Ik werd onmiddellijk week in mijn benen en de sfeer was gezet. Hij liet me los en ik moest even terug op adem komen. Terwijl hij ons een glaasje bubbels inschonk had ik de kans om even rond te kijken. In een ooghoek had ik al gezien dat er een groot rond bed stond en buiten op het terras een jacuzzi. Er waren ligzetels en in de hoek was er een sauna. Ik nipte aan mijn glas en keek hem aan. "Ik heb nog een verrassing in petto". Wat vond ik dit zalig..

Hij pakte me bij de hand en bracht me tot voor één van de ligzetels. Zijn handen gleden over mijn schouders, langs de lijn van mijn V-hals. Een rilling trok door me heen. Hij vervolgde zijn weg, draaide me plots om en liet zijn hand over mijn rug gaan, me kussend in mijn hals, vonden zijn vingers de sluiting van mijn rits en mijn kleedje viel van mijn schouders op de grond. Hij opende mijn bh en liet deze van mijn schouders glijden. Zijn handen omvatten mijn borsten en hij nam mijn tepels tussen zijn vingers. Ik beet op mijn lip, hij pakte me bij mijn schouders en draaide me om. "Op je knieën," fluisterde hij. Hij wist dat ik dit fijn vond, als er af toe dominant gedaan werd tegen mij. Ik luisterde dan ook onmiddellijk. Met licht trillende handen deed ik zijn broeksriem los, maakte de knopen los van zijn broek en haalde zijn pik naar buiten. Ik bracht mijn mond ernaar toe en likte hem langzaam. Zijn zucht deed me nog meer zin krijgen en ik begon hem langzaam te pijpen. Steeds dieper. Hij kreunde en trok zich plots terug uit mijn mond. Hij nam me bij mijn handen, trok me recht en nam me mee naar de jacuzzi. Ondertussen was het donker geworden buiten maar er stonden overal kaarsen op het terras. We lieten ons in het dampende water zakken en genoten van de omgeving. Ik sloot mijn ogen en genoten van de aanraking van zijn been tegen het mijne. Er kwam beweging in het water, ik opende mijn ogen en hij zat recht voor me, zijn benen gespreid over me heen. Zijn handen over mijn borsten strelend, knijpend en naar beneden glijdend tussen mijn benen terwijl zijn tong zich tussen mijn lippen duwde. Een kreet ontsnapte me op het moment dat hij onverwacht twee vingers bij me naar binnen duwde en me hevig begon te vingeren. Al snel voelde ik een orgasme opkomen en toen zijn duim druk uitoefende op mijn clitje, hield ik het niet meer en was het alsof er een grote golf door me heen trok. Ik drukte me tegen zijn hand aan en was blij dat er niemand in de buurt me kon horen. Hij trok een grimas en streelde me door mijn haren. Zijn vraag of het lekker was, was overbodig.

We stapten uit de jacuzzi en namen een zalige douche en nestelden ons op de ligbank met de rest van de bubbels. Na een leuk gesprek, nam hij mijn glas uit mijn handen en vroeg of ik klaar was voor de volgende verrassing. Opnieuw haalde hij de blinddoek naar boven, leidde me door de kamer. Plots stond ik stil en viel zijn aanraking weg. Ik hoorde geritsel maar kon het geluid niet thuis brengen. Hij moet muisstil terug voor me zijn komen staan, want ik verschrok toen mijn badjas uitgetrokken werd en ik voorzichtig neergelegd werd. Een warme vloeistof drupte op mijn borsten en buik en even later gleden zijn handen over mijn lichaam. Een zalige massage volgde en werd steeds intenser en ging over naar een body to body massagen. Ik genoot van zijn lichaam dat over het mijn gleed, zijn gespierde borstkas over mijn borsten, zijn hard geworden pik over mijn onderbuik, zijn adem in mijn hals, zijn lippen langs mijn kaaklijn zwevend. Zijn stem in mijn oren fluisterend "ik wil je neuken". Ik kon enkel nog knikken, voelde hoe nat ik ondertussen was geworden en spreidde spontaan mijn benen. Zijn eikel duwde zachtjes tegen mijn poesje aan en gleed gemakkelijk naar binnen. Ik wilde het hard en stevig..

Een gepiep klonk in mijn oren, het zweet liep langs mijn haren. De loopband vertraagde... Dit had ik niet verwacht en ik was verrast dat ik het had kunnen uitlopen. Verrassingen waren duidelijk mijn ding.