Male escort voor mijn verjaardag

"Ben je er klaar voor? " Drie giechelende vriendinnen staan geheimzinnig aan mijn voordeur. Net als pubers, hoewel we die tijd al lang voorbij zijn. We zijn nu allen ongeveer 34 en ik ben sinds een jaar terug single. De enige van ons groepje. We lachen er altijd mee als ze over hun seksleven bezig zijn omdat ik dan begin te kreunen dat het niet eerlijk is. Ik heb wel een half jaar geleden eens een date gehad met Kevin. Dat was een super ervaring, maar er is nog geen tweede date van gekomen.

"Hey, wat sta je te dromen? We moeten er vandoor..". De meiden hebben voor mijn 35ste verjaardag een verrassingsdag gepland. Ik heb geen flauw idee wat ik kan verwachten. Maar ik ben op alles voorbereid. Ik moest zorgen dat "alles" netjes was, dus ik vermoed een dagje welness.

Met veel lawaai en plezier vertrekken we richting Brussel. Het wordt een gezellig dagje shoppen en tegen de avond gaan we ergens eten. Lang geleden dat ik nog zo gelachen heb, mijn buikspieren doen er pijn van. Als we ons dessertje achter de kiezen hebben en een paar glazen wijn, wordt er afgerekend. Het etentje was op mijn kosten, daar stond ik op. Eens buiten gekomen en terug in de auto haalt één van de meiden een blinddoek boven. "Fie, dit is je laatste verrassing voor vandaag, maar je mag niet zien waar we nu naartoe rijden.." Ik kreun, ze weten dat dit niet mijn favoriete ding is.. Na een tijd rijden, ik heb geen idee hoe lang, stoppen we. De deur wordt geopend en mijn beste vriendin neemt me bij de hand en leidt me van de auto naar binnen. Het is heel stil en ik voel hoe de warmte me tegemoet komt, ik ruik de geur van oliën ...Ha toch een wellness, denk ik bij mezelf en ergens ben ik geniepig een beetje trots dat mijn vermoeden klopte en ze me niet helemaal voor de gek hebben kunnen houden. "Je blinddoek nog ophouden Fie," zegt ze. Ik gehoorzaam en ben op mijn gemak nu ik weet wat er gaat gebeuren. Dan krijg ik plots van elk van de meiden een zoen op mijn wang en één voor één wensen ze me een gelukkige verjaardag. Een ongemakkelijk gevoel bekruipt me even als het stil wordt en ik de deur hoor dicht gaan.

Ik wacht even en wil mijn blinddoek af doen, als ik plots twee handen op mijn armen voel..Een mannenstem zegt "nog niet afdoen Fie". Waar heb ik die stem eerder gehoord? Ik kan hem niet thuis brengen en toch ben ik niet bang. Een kusje in mijn hals, en nog één. Handen die over mijn haren strelen, een vinger die over mijn wang glijdt, langs mijn lippen. Ik slik..verdorie dat hebben ze me hier mooi gelapt. Voorzichtig fluister ik de naam van één van mijn vriendinnen. Maar ik krijg geen antwoord. "Je bent met mij alleen..je vriendinnen pikken je straks terug op Fie," fluistert de mannenstem. "Je hebt me al eens gezien, we hebben al eens een avond samen doorgebracht. Toen heb je het zelf gepland, nu is het een cadeautje van je vriendinnen. Dus niet bang zijn, gewoon genieten. Ik ga je blinddoek nog even oplaten. " Mijn hersenen draaien op volle toeren..wie is deze man? En plots wordt het helder in mijn hoofd...Kevin? Zouden mijn vriendinnen een gigolo voor mij ingehuurd hebben? Wauw... Ik fluister zacht en vragend zijn naam. Hij antwoordt niet maar drukt in de plaats daarvan zijn lippen op de mijne en geeft me een sensuele zoen. "Ja, gelukkige verjaardag Fie!". Onmiddellijk schiet er een bliksemschicht door mij uit, van in mijn keel tot in mijn onderbuik. "Ik ga je uitkleden, je krijgt het veel te warm" en zijn handen beginnen de knoopjes van mijn blouse los te maken. Tergend langzaam, één voor één, ondertussen mijn huid kussend telkens als er een stukje vrij komt. Zijn vingers glijden verder naar beneden en maken mijn broek los, hij trekt ze naar beneden terwijl zijn warme adem zijn handen volgt. Ik besef nu goed dat ik enkel nog in lingerie voor hem sta. Zijn handen glijden over mijn de schouderbandjes van mijn bh, duwen ze over mijn schouder naar beneden tot mijn borsten vrijkomen. Dan voel ik zijn vingers zich inhaken aan de rand van mijn slipje. Ook dat verdwijnt... Zijn handen strelen mijn lichaam van aan mijn enkels naar boven toe tot aan mijn hoofd. Ik voel hoe hij de blinddoek los maakt, ik knipper even met mijn ogen en kijk dan recht in de zijne. Een twinkeling, een glimlach, zijn lippen die dichterbij komen..

Dit is het beste verjaardagscadeau ooit..en ik ben mijn vriendinnen enorm dankbaar. Maar dat vertel ik ze straks wel...nu eerst genieten van de rest van mijn avond met mijn geschenk.