Mijn eerste seksuele ervaring

Hoi Kevin, ik mag toch Kevin zeggen hoop ik. Laat me even voorstellen. Ik ben een jonge vrouw van 27, 1m70 en heb kort zwart haar. Sinds een paar jaar afgestudeerd als verpleegkundige en nu aan het werk in een ziekenhuis. Ik woon nu al drie jaar alleen. Waarom deze mail? Misschien raar en het heeft even geduurd voor ik hem durfde schrijven, maar ik ben nog steeds maagd. De afgelopen jaren heb ik wel een paar keer een vriendje gehad maar dat is nooit verder geraakt als wat kussen en strelen. Ik durfde nooit zeggen dat ik nog nooit seks had gehad. Om de een of andere reden schaam ik me hiervoor. Toch is de behoefte hieraan groot en wil ik dit heel graag. Maar ik wil ook dat het dan voor de eerste keer goed is en iets waar ik van kan genieten. Dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en leek me dit de beste manier om het te doen. Ik hoop dat je dit geen al te gek voorstel vindt en ik kijk ernaar uit om je reactie te lezen.

Hopelijk tot snel,

Lieve en benieuwde groetjes,

Karen.Dit was de mail die ik 2 maanden geleden stuurde. De spanning na mijn druk op de verzendknop was enorm. Was dit de goede keuze, wat als hij nu positief reageerde. Zo een 2 uren later had ik een antwoord in mijn mailbox. Bij het lezen hiervan wist ik onmiddellijk dat het goed zou komen, dat ik de juiste keuze en beslissing had gemaakt. Geen verbazing of rare opmerkingen, maar veel lieve en bemoedigende woorden.

2 weken geleden was het dan zover. Omdat het sowieso mijn eerste keer zou zijn, hadden we afgesproken in een privé sauna. Het ijs was heel snel gebroken en we hebben na de rondleiding eerst iets gedronken op de sofa. Een leuke en vlotte babbel. Toen hij voorstelde om de sauna in te gaan werd ik toch weer wat onwennig. Hij begon zich uit te kleden en ik stond daar maar wat te dralen. Heb nog nooit zo langzaam mijn schoenen uit gedaan. Plots kwam hij dichterbij staan en stelde voor om me wat te helpen. Hij knoopte mijn hemdje uit, liet zachtjes zijn handen over mijn armen glijden. Hielp me vervolgens uit mijn rokje en maakte de sluiting van mijn bh los. Hij raakte mijn borsten nog niet aan, maar kuste me zachtjes in mijn nek en op mijn schouder. Toen vroeg hij me om zelf mijn slip langzaam voor hem uit te doen. Ik aarzelde even, maar hij lachte me bemoedigend toe. Ik trok ze in slow motion naar beneden en kleurde lichtjes onder zijn goedkeurende blik en glimlach. Hij nam me bij de hand en we gingen de sauna in. Na een koude douche lagen we buiten op een sofabed onder de sterrenhemel. Hij schoof dichter naar me toe en begon me zachtjes te strelen. Mijn schouders, mijn armen, mijn borsten. Zijn vingers zweefden over mijn buik naar mijn benen en raakten vluchtig mijn clitje. Ik huiverde even hoewel het een warme zomeravond was. Zijn hoofd kwam dichterbij en zijn lippen vonden de mijne in een zalige en zachte kus die geleidelijk overging naar een hevigere versie waarbij onze tongen elkaars mond verkenden. Nog nooit was ik zo heerlijk gezoend. Tijd om even het zwembad in te duiken. Als ik al had gedacht dat me dat afkoeling zou bezorgen was ik toch wel goed mis. Zalig drijven in zijn armen deed de warmte in mijn lichaam niet verdwijnen, in tegendeel. Toen daarna zijn mond ook nog mijn borsten vond terwijl zijn vingers me lager verkenden kreeg ik het warmer als ooit tevoren. Ik genoot van elke minuut, van elke zoen, van elke streling en voelde me speciaal. Onze avond werd binnen op de sofa verder gezet. Ik hoor nog steeds zijn voorzichtige vraag of ik verder wou gaan, en mijn zekere bevestiging. Nog nooit was ik zo zeker geweest dat ik dit wou. Opnieuw werd er gekust en gestreeld, alleen was het nu intenser en heviger. Door mijn goed gevoel durfde ik ook zelf stappen ondernemen. Ik begon hem te zoenen, mijn handen door zijn haar, over zijn mooie bovenlichaam. Met mijn mond zijn buikspieren aftastend en verder naar beneden glijdend. voelen, ik was er klaar voor.

Lieve Kevin, na onze date van twee weken geleden voel ik me een andere vrouw. Ik voel me zekerder als tevoren, sexier en meer vrouw. Ik had me geen betere eerste keer kunnen voorstellen en ben je hier heel dankbaar voor. Vandaar dit mailtje.

Liefs,

Karen..