Mijn eerste ervaring met een gigolo

Ik zit in de auto en rijd de E 314 op. De zenuwen gieren door me uit. Waar ben ik mee bezig, vraag ik me af. Maar het verlangen was te groot. Al jaren leven we thuis langs elkaar heen, en mijn behoefte aan wat tederheid en aanraking en ja ,hopelijk ook meer, waren zo groot dat ik er iets moest aan doen. Dus begon ik internet af te zoeken en kwam ik bij hem uit. Ik was onmiddellijk gewonnen bij het verkennen van zijn website, na heel wat platvloerse dingen gelezen te hebben bij anderen en stuurde een mailtje in een stoute bui. Nooit had ik gedacht dat ik hier zo snel antwoord op zou krijgen. In mijn gedachten overloop ik onze mails. Zo lief en respectvol, maar tegelijkertijd pittig en spannend. Ook zijn stem gisteren aan de telefoon deed me kippenvel krijgen.

"Neem de afrit! Sla hier rechts af, na 300 meter heeft u uw bestemming bereikt!" Oh help, ik ben er al...ik was zo in gedachten verzonken dat ik niet door had dat ik er al was. Ik voel hoe er een spanning door mijn onderbuik schiet en probeer mezelf tot de orde te roepen. Ik zou niet willen dat ik al nat was, nog voor ik binnenging. Wat moest hij dan wel niet denken.

Ik parkeer me op de parking van de privé sauna en stap uit. Op het moment dat ik mijn tas van op de achterbank neem, komt er iemand naar mijn auto gelopen. "Dag Els" en hij kust me op mijn wang. Ik sta net niet met mijn mond open. Hij is nog knapper dan ik vermoedde en heeft een warme blik met een ondeugende twinkeling in. "Zenuwachtig?", vraagt hij. Dat is een understatement, flitst er door mijn hoofd. "Komt wel goed, kom we gaan naar binnen".

We krijgen een rondleiding in de sauna, die me veel te lang lijkt te duren. En dan staan we met ons twee. "Zullen we eerst iets drinken?" Blij dat ik niet dadelijk uit de kleren moet, nemen we ons een drankje en al snel zijn we in een vlotte babbel. Hij neemt de leiding en daar ben ik blij om.

We zijn niet voor niets naar een sauna gegaan, dus besluiten we om er ook maar gebruik van te maken. Ik sta wat te dralen in de kleedruimte tot hij me vraagt of hij mag helpen. Ik knik en zeg ja graag. Hij komt naar me toe en helpt me uit mijn blouse. Ik sta nu in mijn bh voor hem en zie de goedkeuring in zijn ogen. Hij glijdt met zijn handen langs mijn schouders, over mijn armen en neemt mijn handen vast. Dan trekt hij me dichterbij zodat zijn gezicht dicht bij het mijne is en hij brengt zijn mond naar me toe. Hij kust me eerst voorzichtig en dan voel ik zijn tong over mijn lippen glijden, opent mijn lippen met zijn tong en verkent mijn mond langs de binnenkant. Ik kus hem terug en geef me helemaal over aan deze zoen..Mijn god wat kan die man heerlijk kussen.

Terwijl hij me blijft zoenen, voel ik hoe zijn handen naar mijn rug glijden en hij het slotje van mijn bh los maakt. Hij laat de lintjes over mijn schouder en mijn armen glijden. Zijn vingers glijden langs mijn zij terug naar boven tot aan mijn borsten. Voorzichtig glijdt hij met zijn vingers over mijn tepels. Ik zucht. Hij maakt zich van me los en kijkt me ernstig aan. " Alles in orde, of gaat het te snel?" Ik schud nee, en zeg dat het een zucht van genot is. Hij lacht even en begint dan zichzelf uit te kleden. Ik besluit om hetzelfde te doen en even later staan we naakt tegenover elkaar. Mijn ogen groot open staar ik hem bewonderd aan en laat stil mijn vingertoppen even over zijn blote bovenlijf gaan. Wow.. hij knipoogt even en ik krijg het helemaal warm en we zijn zelfs nog niet in de sauna geweest. Hij pakt me bij de hand en begeleidt me eerst naar de vochtige sauna, dan een koude douche, die zeer welkom is want ik hou het niet meer en dat komt niet door de warmte van de sauna. Daarna samen in het zwembad, drijven in zijn armen, zoenen aan de kant, zijn lichaam verkennen met mijn mond, vervolgens in het bubbelbad om te eindigen op de zetel voor de open haard....

"U heeft uw bestemming bereikt", klinkt opnieuw mijn gps. Ik ben terug thuis. Ben al blij dat iedereen slaapt want ik ben er zeker van dat ik met een grote glimlach op mijn gezicht geplakt, binnenkom. Dan een berichtje op mijn gsm. " Lieve schat, ik vond het een super gezellige avond. Hopelijk tot een volgende keer". Als je dat maar weet, bedenk ik en leg mijn gsm aan de kant om te gaan slapen.