Mijn opdracht

Ik ben me vreselijk aan het opjagen, het verkeer zit vast en ik sta naast een vrachtwagen in de file. Op zich niet zo erg was het niet dat ik het hier serieus warm begon te krijgen in mijn regenjas. Dat maakt dat ik twee opties heb, of straks, over een 20 minuten als het hier niet meer te lang zou duren, bezweet aankomen of mijn jas los maken en open laten hangen. Ik besluit om dan toch maar voor het tweede te gaan want zie het echt niet zitten om met een rood bezweet hoofd en vochtig lichaam aan te komen. Als ik dan toch nat wordt, dan liever .. Ren stop ermee, je maakt het jezelf niet gemakkelijker nu! Ik doe de knopen van mijn jas open en laat hem open vallen en voel onmiddellijk de frisse lucht op mijn lichaam. "Toeoeoet.." Dat duurde niet lang vooral de vrachtwagenchauffeur reageerde. Ik blijf strak vooruit kijken maar als hij nog eens toetert, kijk ik opzij en zie zijn grijns en zijn duim die omhoog gaat. "Ping," het lichtje van mijn gsm flikkert aan en ik zie het berichtje van Kevin binnenkomen. "Kijk ernaar uit om te zien of je je aan je opdracht gehouden hebt. Ik heb een beloning voor je klaar"! Ik herhaal de opdracht voor mezelf: netkousen, check, sexy lingerie, check, high heels, check, allee die liggen klaar want ik kan er niet mee autorijden, en geen kleren erboven aan doen, enkel een jas. Het verkeer begint terug op gang te komen en de toeter van de vrachtwagen gaat nog eens als ik hem voorbij rij en me verder van hem verwijder. Gelukkig loopt de rest van de rit vlot en een dikke tien minuten later parkeer ik me in de straat waar we hebben afgesproken. Ik sta een 200 meter verder geparkeerd dus moet ook nog een stukje wandelen, het schaamrood stijgt me nu al naar de wangen en ik hoop dat ik niemand tegen kom onderweg. Ik wissel nog snel mijn schoenen en stap uit. Ik knoop mijn regenjas dicht en wandel richting het juiste huisnummer. Een jonge gast wandelt me voorbij en kijkt me bedenkelijk aan, ik probeer te doen alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat ik er zo bij loop. Ik zie Kevin staan en voel onmiddellijk een steek door mijn onderbuik gaan. Hij kijkt me goedkeurend aan, zegt goedendag en geeft me een vluchtige zoen op mijn lippen. Vervolgens doet hij een knoopje van mijn regenjas open en kijkt er even in. "Hmmmm", je hebt goed geluisterd fluistert hij me toe.

We gaan het gebouw binnen naar de kamer die we gehuurd hebben. Het is een prachtige ruimte, met spiegels achter het bed, een jacuzzi onder het dakraam, een salonnetje en een tafeltje met daarop 2 glazen en een gekoelde fles champagne. Kevin zet zich in het salonnetje neer en als ik zijn voorbeeld wil volgen krijg ik een kordate nee te horen. Ik stop en kijk en hem vragend aan..

"Je dacht toch niet dat het bij deze ene opdracht zou blijven?" Ik kijk hem verward aan. "Vanavond ga je doen wat ik je opdraag, zie je dat zitten?" Ik moet het even laten bezinken, voel hoe ik het warm krijg en er tegelijk een rilling door me heen gaat. Toegegeven, ik vind het spannend en geil tegelijk. Ik knik. "Prima, ik had het wel verwacht," zegt hij. "Ok, ga hier voor me staan op een meter afstand ongeveer en doe langzaam je jas open en uit! Maar langzaam en sexy". Ik voel me een beetje beschaamd maar zijn bemoedigende blik en glimlach maken dat ik me erover heen kan zetten en langzaam aan begin ik mijn jas open te knopen. Ik draai me om als hij helemaal open is en laat hem over mijn schouders naar beneden zakken. "Ren, draai je om en kom tot hier" Ik loop naar hem toe, hij laat zijn handen over mijn bh glijden, knijpt er zachtjes in, haalt vervolgens mijn borst uit mijn bh en trekt deze wat naar beneden om ook de andere borst te bevrijden. Hij rolt mijn tepels tussen zijn vingers en ik kreun. Ik voel mijn string vochtig worden.. "Op je knieën" Ik zet me voor hem neer. "Maak mijn broek open en haal mijn pik eruit en pijp me tot hij hard is" Ik slik als ik met trillende vingers zijn broek openmaak, ik weet wat ik ga zien van de vorige keer en verlang er naar om hem in mijn mond te kunnen nemen en hem te plezieren. Als ik zijn penis vast neem in mijn hand, neemt hij mijn hand en brengt die naar mijn rug. "Zonder je handen te gebruiken Ren" Ik doe spontaan mijn beide handen op mijn rug en laat mijn tong van aan het topje van zijn pik naar beneden glijden tot aan zijn ballen. Vervolgens neem ik hem helemaal in mijn mond en pijp hem zo diep ik kan, ik hou hem zo diep vast tot ik voel dat ik moet kokhalsen. Zijn gekreun zorgt ervoor dat ik nog heviger pijp en lik en zuig. Tot hij plots stop zegt en zich terug trekt. "Dat was heel lekker Ren, ga nu op het bed liggen op je buik met je benen open." Ik voel hoe zijn handen over mijn haren glijden, over mijn schouders heen, zijn vingers langs mijn ruggengraat gaan tot aan mijn billen. Langs mijn voeten naar omhoog, binnenkant van mijn dijen om dan net voor mijn kutje naar buiten af te wijken. Ik kreun zachtjes van frustratie, maar daar trekt Kevin zich niets van aan. Plots een stevige tik op mijn billen, ik verschiet en voel het zachtjes branden maar tegelijk gaat er een golf van genot door me heen. "nog eentje?" fluister hij? Ik mompel een ja, me ergens wat schamend dat ik het zo lekker vind. "Ik versta je niet Ren". "Ja, ja" zeg ik nu luider. En geen seconde daarna voel ik opnieuw een stevige klets op mijn billen, en nog een die gevolgd wordt door zijn hand die over de warme plek streelt. Ik voel hoe hij een vinger tussen mijn lipjes laat gaan en zachtjes bij me naar binnen brengt. Mijn kutje is nat zodat er zonder problemen een tweede vinger bij komt. "Draai je om Ren en kijk me aan terwijl ik je vinger" Ik draai me om op het bed maar durf mijn blik niet naar hem te richten. "Ren, kijk me aan" Zijn stem klinkt gebiedend maar toch zacht en ik draai mijn hoofd naar hem en kijk in zijn ogen. Hij knipoogt en knikt goedkeurend. "Je ogen niet afwenden" Hij duwt opnieuw een vinger bij me naar binnen en beweegt hem langzaam in en uit, mijn blik vasthoudend. Het geeft een ongelooflijk geil gevoel en hij voert het tempo en het aantal vingers op. Ik begin te trillen over mijn hele lichaam, kan het niet meer houden en terwijl ik hem diep in de ogen kijk kom ik hevig schokkend klaar. "Lekker?" Ik kan alleen maar bevestigend knikken.

Hij staat op en zet de douche aan, neemt me bij de hand en leid me naar de douche. Het warme water valt over me heen, hij neemt de douchezeep, spuit hem over mijn lichaam en begint mij in te zepen. Geen enkel plekje slaat hij over. Vervolgens wast hij zichzelf, neemt de handdoek en wikkelt hem rond me. We stappen uit de douche, hij wrijft me droog, gooit de handdoek weg, brengt zijn hoofd naar me toe, kust me zachtjes, brengt zijn lippen naar mijn oren en fluistert: "Klaar voor een volgende ronde?"