Hoe leuk kan het zijn om eens gigolo te verleiden

Ik stap in de douche en voel onmiddellijk hoe het warme water over me heen stroomt. Hoewel ik het gevoel had dat ik een koude douche nodig had na mijn intens uurtje sporten dat net achter me ligt, toch doet het goed om te voelen hoe de warmtestralen mijn spieren doen ontspannen. Niemand anders is in de douches en ik laat me helemaal gaan. Met heel wat douchegel in mijn handen zeep ik mezelf in. Het schuim verspreidt zich over mijn lichaam. Ik laat mijn handen over mijn tepels gaan die onmiddellijk reageren. Een kleine kreun ontsnapt mijn lippen en ik laat me tegen de muur vallen. Ik ga zo op in mezelf dat ik niet hoor dat er iemand de doucheruimte binnen komt. Mijn handen glijden verder naar beneden tussen mijn benen in. Ik laat me op mijn zitvlak zakken terwijl het water nog steeds stroomt, spreid mijn benen lichtjes en laat een vinger naar binnen glijden. Het water is gestopt met lopen en op dat moment hoor ik iemand zwaar ademhalen. Geschrokken doe ik mijn ogen open en zie de jongen van achter de balie ontspannen leunend tegen de muur staan. Als ik mijn ogen naar beneden laat glijden, kan ik niet naast de bult in zijn broek kijken. Toch stop ik plots met mijn bewegingen.. Hij vraagt me om door te doen. Ik twijfel even maar ben te geil om nu te stoppen. Opnieuw laat ik mijn hand tussen mijn benen glijden en vinger mezelf. In mijn gedachten zit ik al bij mijn date voor vanavond. Als ik daaraan denk, heb ik niet veel meer nodig. Ik voel hoe mijn orgasme nadert en kom trillend klaar.. Als ik mijn ogen open doe, merk ik nog net hoe hij spuitend klaar komt. Hij komt op me afgelopen, steekt zijn hand uit en helpt me recht. Hij trekt me even tegen hem aan en kust me. "Ons geheimpje", fluistert hij en verdwijnt dan. Ik spoel me af, kom uit de douche en kleed me aan.

Een paar uur later sta ik voor de kleerkast. Ik moet niet lang nadenken wat ik ga aandoen want ik heb voor vanavond een nieuw kleedje gekocht. Hij weet alleen nog niet dat ik dit ga aantrekken en nog minder dat hij vanavond alle aandacht van mij zal krijgen in plaats van andersom..

Mijn nagels zijn gelakt, ik trek mijn nylonkousen aan. Ze zien er normaal uit maar hebben vanboven op de juiste plaatsen openingen... Vervolgens mijn kleedje aan en mijn high heels. Ik bekijk mezelf in de spiegel, ik zie er sexy uit maar niet ordinair. Dit gaat hij niet verwachten van mij en het idee alleen al maakt me geil. Ik gniffel ... hihi hoe leuk kan het zijn om je gigolo te verleiden..

Het is wat verder rijden als anders maar ik kom op tijd aan. Zijn auto staat al op de parking en hij stapt uit als ik aankom. Hij loopt naar mijn auto toe, ik wacht nog even. Nu toch wel zenuwachtig over zijn reactie (ik altijd met mijn geweldige ideeën), stap ik uit. Zijn ogen zeggen genoeg, een verbaasde blik maar de glinstering in zijn ogen zegt me dat het hem aanstaat. Dit geeft me dat tikje zekerheid en ik zet een stap naar hem toe en geef hem een zoen vol op zijn mond. We gaan naar binnen en ik merk dat hij dingen wilt vragen, maar ik geef hem de kans niet. Op het moment dat de deur achter ons sluit, neem ik de leiding in handen. Ik stap naar hem toe, leg mijn handen op zijn borst en duw hem achteruit tot hij in de zetel valt. Dan zet ik me op zijn schoot en begin hem te zoenen. Hij reageert onmiddellijk en ik voel hoe zijn tong mijn mond binnenglijdt. Ik leg mijn handen rond zijn nek en reageer op zijn tong door hem intens en vurig terug te kussen. Ondertussen duw ik mijn heupen op en neer op zijn schoot. Mijn handen glijden door zijn haar, over zijn schouders naar voren. Ik open zijn hemd en trek het van zijn schouders. Mijn vingers krassen vervolgens terug langs zijn onderarmen en gespierde bovenarmen, over zijn schouders naar zijn tepels. Ik maak mijn mond los van zijn lippen en glij met mijn tong langs zijn hals, over het kuiltje in zijn sleutelbeen naar onder. Ik laat mijn tong over zijn tepel glijden, eerst langs de ene kant en vervolgens de andere tepel. Mijn handen gaan mijn tong voor en ik laat me langzaam van zijn schoot glijden. Ik maak zijn broeksriem los en trek zijn broek uit. Mijn hand glijdt over de bult in zijn boxershort en langzaam streel ik met een vinger over de rand van zijn boxer, haak mijn andere vinger ook in en trek ze naar beneden. Op het moment dat zijn pik tevoorschijn komt, lik ik met mijn tong over het topje van zijn eikel. Hoe meer zijn boxer zakt, hoe verder ik met mijn tong naar beneden glijd. Hij heft zijn zitvlak even op om zijn boxer uit te kunnen doen en op dat moment laat ik mijn mond volledig over zijn pik heen glijden. Hij wil naar voren komen, maar ik duw hem terug met zijn rug tegen de leuning aan en laat me volledig gaan. Ik neem hem zo diep ik kan en probeer alles wat ik gelezen heb over "hoe goed pijpen" in de praktijk te brengen. Terwijl ik hem diep neem, laat ik mijn tong over zijn pik glijden en hou mijn lippen geklemd als ik terug naar boven beweeg. Als ik naar hem opkijk, zie ik hoe zijn ogen gesloten zijn en hoe hij op zijn onderlip bijt..voor mij een teken dat ik goed bezig ben. Ik ben nog niet van plan te stoppen en doe verder. Soms hevig, dan weer rustig. Op het moment dat ik voel dat hij bijna komt, stop ik en eindig met nog een kleine lik over balzak.

Hij trekt me omhoog, komt zelf recht en doet mijn kleedje uit. Opnieuw een verrassing als hij mijn kousen opmerkt. Hmmm, de lady is in the mood ... hoor ik hem fluisteren. "Voel maar", hoor ik mezelf zeggen. Op dat moment is zijn hand al tussen mijn benen en zonder enige waarschuwing duwt hij zijn twee vingers bij me naar binnen. Ik kreun en wankel even. Hij duwt me tegen de muur en heft een been op en laat het steunen op de leun van de zetel. Op deze manier kan hij beter aan me en hij beweegt langzaam zijn vingers in en uit me. Hij kijkt me recht in de ogen en ziet hoe geil ik ben en brengt een derde vinger erbij. Ik kreun en breng mijn hoofd achterover. Op dat moment voel ik een warme adem rond mijn tepel en hij neemt mijn tepel in zijn mond, sabbelt, zuigt en bijt er lichtjes op. "Ben je al klaar voor me?" Ik knik. " Hoe klaar?" " Ik wil dat je me neukt, hard en diep. Hij grijpt naar zijn broek op de grond, haalt er een condoom uit en doet het om. "Ga op je rug liggen" Ik ga liggen en hij spreidt mijn benen en komt tussen mijn dijen in staan. Ik voel hoe het topje van zijn pik tegen de ingang van mijn kutje duwt en dan dringt hij met 1 beweging bij me naar binnen. Ik slaak een kreetje, maar voel hoe mijn lichaam zich onmiddellijk aan hem aanpast en zich rond hem sluit. Hij neukt me diep en hard en ik geniet ten volle teugen. Mijn handen liggen achter mijn hoofd en hij houdt ze daar vast met zijn handen, wetend dat ik het zo graag heb. We krijgen het er alle twee warm van, maar willen niet stoppen. Nog nooit heb ik zo genoten van geneukt te worden. Ik voel hoe mijn lichaam begint te reageren, een warmtegloed verspreidt zich door mijn lichaam en ik voel hoe een orgasme opborrelt. Ik kreun en mijn ademhaling gaat steeds sneller, even snel als het tempo waarmee hij in me stoot. Zijn duim begint cirkels te draaien rond mijn clitje en hij voert druk uit met zijn duim. Ik hou het niet meer en kom hevig klaar. Hij trekt zich uit me terug en komt boven mijn gezicht staan. Hij doet het condoom af en ik neem hem opnieuw in mijn mond. Veel heeft hij niet meer nodig en na een paar zuigbewegingen voel ik hoe zijn zaad in mijn mond spuit. Het is veel maar ik slik alles door..ik weet niet hoe het komt maar bij hem is het altijd lekker. Ik blijf aan zijn pik zuigen tot het laatste druppeltje eruit is.

Wauw dit was een hevig begin van de avond en we hebben nog een hele nacht. We besluiten om te gaan douchen en leggen ons daarna op het bed neer. Ik grabbel in mijn tas en haal de massageolie eruit. Hij kijkt me aan.."ga maar lekker op je buik liggen, ik ga je masseren". Dat hoef ik geen twee keer te zeggen. Ik breng de olie aan op mijn handen en begin zijn schouders te masseren. Er ontsnapt hem een zucht. Ik glimlach en bedenk dat dit nog maar het begin van de massage is en lonk even naar zijn lekkere billen en voel opnieuw hoe het zich samenknijpt tussen mijn benen....