Hoe ik verwend werd door mijn man en een gigolo

Het begon allemaal een paar maanden geleden. Tijdens een gezellig avondje bij vrienden, na een paar glaasjes, besloten we om een spelletje te spelen..Een soort van durven of waarheid. Na heel wat onschuldige vragen en opdrachtjes kreeg mijn man plots de vraag wat zijn grootste erotische verlangen was. Ik viel bijna van mijn stoel toen hij antwoordde dat hij mij eens heel graag zou bezig zien met een andere man. Dat leek mij een goed moment om het spelletje te eindigen.

De week erna wist ik niet of ik me nu beledigd moest voelen of net niet, of ik me vragen moest stellen bij onze relatie. Na die week trok ik dan maar op een avond de stoute schoenen aan en confronteerde ik hem terug met zijn geheim verlangen. Hij gaf aan dat dit iets is wat hij al lang wou. Hoe meer hij er over bezig was, hoe meer ik zelf zin kreeg in het idee. Maar ik had mijn bedenkingen..ik wou dit niet met de eerste de beste doen en onze vrienden hierover aanspreken, was al helemaal geen optie. Die waren niet zo ruimdenkend.

Tot een paar weken geleden 's avond mijn man me de site liet zien van een gigolo. Dit idee sprak ons beiden aan. Een man die wist waar hij mee bezig was, discreet, hygiënisch, anoniem...We zochten tot we op de juiste site uitkwamen, van Kevin, die ons beiden aansprak. Na een mailtje waarin we uitlegden wat we wouden, kregen we al vrij snel een antwoord. Geen veroordelingen, maar voor hem blijkbaar de normaalste zaak van de wereld. Dit was een hele geruststelling voor ons.

En hier zitten we dan..in de auto op weg samen naar onze date. We zijn allebei vrij stil tijdens de rit. Ik vraag me af hoe hij er uit zal zien, hoe het zal verlopen, wat er van mij verwacht wordt, of dit onze relatie zal beïnvloeden. Maar veel tijd om na te denken heb ik niet want net voor we de parking van de privé sauna oprijden, kijkt mijn man me aan. "Ben je zeker dat je hiermee door wilt gaan? " Ik knik.

We hebben afgesproken in de ontvangstruimte van het complex. We lopen hand in hand binnen en zien hem onmiddellijk staan...Wow die mag er wezen bedenk ik en er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Mijn man kijkt me aan en zegt: " je bent al verkocht!". Even voel ik me schuldig maar dan knijpt hij zachtjes in mijn hand en knipoogt.. We stappen naar hem toe en ik krijg al spontaan een zoen en mijn man een stevige handdruk.

In de sauna is er al snel een klik, een vlotte babbel en een lach. Als het moment komt om ons uit te kleden, word ik wat onzeker. Kevin en mijn man doen alsof het de normaalste zaak van de wereld is, waardoor ik terug wat ontspan..toch aarzel ik. De twee mannen wisselen een blik van verstandhouding uit en komen naar me toe. Terwijl Kevin me begint te zoenen, start mijn partner met me uit te kleden. Voor ik het weet glijden er vier handen over mijn lichaam en nemen ze me mee in de jacuzzi.

Wat een zalig gevoel, buiten -3 graden, maar ik heb het warmer dan ooit. Mijn man zit tegenover me en kijkt toe hoe ik verwend word door een andere man. Ik zie de gloed in zijn ogen als ik gezoend word, als zijn lippen langs de lijn van mijn hals naar beneden glijden, als hij me omhoog tilt uit het water zodat mijn borsten boven het water uitsteken en hij er met zijn tong omheen cirkelt..

Nooit had ik gedacht dat ik zo zou kunnen genieten van de blik in de ogen van mijn man, het verlangen en de bewondering erin en tegelijk kan opgaan in de strelingen van een andere man. Ik ben nu al zo opgewonden en de avond is nog maar net begonnen. Een half uurtje later liggen we te genieten op de sofa met een drankje. Plots wordt er een flesje massageolie boven gehaald en krijg ik de vraag of ik zin heb in een massage. Daar zeg ik nooit nee op. Mijn man nestelt zich in de zetel langs ons, terwijl ik me installeer op het ligbed. Al snel voel ik twee zalige handen over me heen strelen..geen plekje wordt overgeslagen. Ik geniet met volle teugen en het wordt er nog beter op als na een tijdje de massage over gaat in een vierhanden massage en vervolgens in meer...

En dan te bedenken dat dit allemaal begon met een stom spelletje over durven of waarheid..